top of page

A legmeghatóbb esküvői gratuláció – Idézetek és ötletek, hogy gyerekjáték legyen az ajándékozás




Hosszas mérlegelés után a nászajándék kiléte már bizonyossá vált, de még mindig hiányzik hozzá néhány kedves, figyelmes sor, ami személyesebbé teszi az esküvői gratulációt? Olyan idézeteket és ötleteket gyűjtöttünk egy csokorba, melyek szívhez szólóak, érzelmesek, de közel sem giccsesek…

Személyes történet

Egy közösen megélt emlék felidézése mindig jó ötlet, ha gratulációról van szó. Elevenítsd fel a kislányról/kisfiúról benned élő képet és öntsd szavakba az érzéseid. Az sem baj, ha kicsit érzékenyebbre sikerül a szöveg, a fő, hogy a ti történeteket adja vissza. Szólhat ez a megismerkedésetekről, az együtt átélt (mindkettőtök számára jelentős) élményekről, fontos életeseményekről, gyerekkori csínytevésekről, a nehéz időszakról, amiben bajtársként álltatok egymás mellett, vagy a vicces sztorijaitokról.

Mivel mindenki szeret magáról olvasni (pláne szépeket), ez biztosan olyan esküvői gratuláció lesz, amit a címzett még sokáig őrizgetni fog.

Jókívánság, ígéret

Nincs különösebben közös történeted az ünnepeltekkel vagy egyszerűen csak egyetlen sem jut eszedbe? Akkor sincs minden veszve! A jól bevált idézetektől egy fokkal még mindig személyesebb, ha jókívánságokkal vagy jövőbeni ígéretekkel látod el a nászajándékot. Ilyen például, ha felajánlást teszel arra, hogy ha megérkezik az első közös csemete, szívesen vigyázol rá vagy osztozol majd velük a házasélet örömeiben és bánataiban.

Jókívánság gyanánt felírhatod a köszönőlapra, hogy: “Sok örömet, boldogságot, esztendőre apróságot, és hogy teljes legyen a siker, kívánom, hogy legyen iker!” /klasszikus vőfélyvers/

Az örök befutó: idézet

Ha végképp minden kötél szakad, s nem sikerül saját kútfőből kitalálnod a kis szöveget, még mindig nyúlhatsz egy frappáns idézethez, ami mint sokszor, most is kihúz majd a csávából!

A tökéletes idézet kiválasztásánál törekedj arra, hogy tartalma az alkalomhoz illő legyen, rövid, tömör megfogalmazásban, a pár személyiségéhez és stílusához mérten!


Végül egy tipp, hogya hogyan tudod átadni a nászajándékba szánt pénzt.

Pénzátadó képkeret

Ezzel az elegáns megoldással biztosan nagy örömet szerzel az ifjú párnak, hiszen ez az ajándék örök emlék marad számukra. Egyedi és személyreszólóAz ifjú pár neve és az esküvő dátuma is rákerül a képre. A szalagokra az átadandó pénzgurigákat rákötözhetitek. 

Pénzátadó doboz

A nászajándék átadásának vicces kelléke ez a pénzátadó dobozka, mely az esküvő után dekoratív kelléke lesz az ifjú pár otthonának, mint teásdobozka. A kellékeket a pénz kivégtelével tartalmazza az ajándékátadó doboz. Négyes és hatos rekesszel.Viicces szövegekkel és kellékekkel, vagy fápól készült kuponkártyákkal. 

Pénzátadó neves kis kördísz

15 cm-es átmérője van, a szalagokra pénzgurigák köthetők, majd szuper karácsonyfadísz lehet belőle az ifjú párnak

Esküvőre elegáns pénzátadó dobozka

egyedi szöveggel is kérhető, többféle mintávalBallagásra, diplomaosztóra, egyéb alkalomra is elegáns módja a pénz átadásának.

Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page