top of page

Az őszi esküvőkiállítás kiállítói szemmel 2017'

Arra gondoltam, hogy elmesélem nektek első kiállítói tapasztalataimat.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok munkával jár egy kiállítás kivitelezése, az előmunkálatoktól kezdve az utómunkálatokig. Hatalmas lelkesedéssel kezdtünk neki pénteken a standépítésünknek, ami kb. 7 órán keresztül tartott. Nem mondom volt egy kis káosz a fejemben, mikor megláttam, hogy mennyi dobozt sikerült kivinnünk magunkkal, teli áruval. A körülöttünk lévő standok szereplői főleg szolgáltatók voltak, irigykedve néztem őket, hogy ők kb. 1-2 óra alatt elkészültek, és persze nekik a stand elbontása is sokkal gyorsabban ment. Péntek este, mire elkészültünk, már nagyon fáradtak voltunk, de megérte, sokak szerint nagyon szép lett, egy kis "csodaországot" készítettünk.

Szombat reggel már megújult erővel és nagy izgalommal vártuk, hogy lesz-e érdeklődés termékeimre. Szerencsére lett, rengeteg érdeklődő járt nálunk, így ekkor már a környező standokon néztek minket irigykedve, hogy a mi kis birodalmunkban folyamatos a jövés-menés.

A vasárnapunk a szombatihoz hasonlóan telt, szintén nagyon sokan voltak nálunk.

Nyereményjátékot is szerveztünk, amin két szerencsés résztvevő nyert Retrolett Ajándékutalványt.

A résztvevőktől azt kértem, mondják el, mi jut eszükbe a "Retrolett" temékeimről. Ezek többek között az alábbiak voltak: kreatív, igényes,eredeti, egyedi, hangulatos, természetes, fa, különleges, letisztult,ötletes, kifinomult, maradandó, gyönyörű, dekoratív, káprázatos, exkluzív, személyes, örök emlék...

Azt hiszem, nekem már ezekért a szép szavakért megérte részt vennem ezen a kiállításon!

Készítettem egy "Retrolett autót", amin a vidám párok elindulhattak a házasság felé...

Természeten fantasztikus segítségeim - a szuper kis családom - nélkül nem mentem volna semmire, így hatalmas köszönet Nekik, hogy végig kitartottak (és persze kitartanak) mellettem!

Nagyon nagy örömmel töltött el, hogy olyan rengetegen kíváncsiak voltak termékeimre, melyeket én egy személyben tervezek és alkotok meg, ez hatalmas elismerés volt számomra.

Találkozunk a következő kiállításon a Papp László Arénában 2018. január 27,28-án!

-án!

Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page