top of page

Leszel a koszorúslányom?

Egy koszorúslány mindig nagy segítség a menyasszonynak élete Nagy napján, így a nemes feladatért cserébe, illik valamilyen apró, kedves gesztus mellett feltenni a Nagy kérdést: “Leszel a koszorúslányom?” Íme, legcukibb tippek a felkéréshez!

1. Hívd át a csajokat egy vacsorára, és nyomtass egyedi menükártyákat: előételnek ruhavásárlás, főételnek egy kis lánybúcsús őrület, desszertnek pedig a csokrod elkapása. Ha az ételeket is ehhez a témához igazítod, garantált sikerben lesz részed!

2. Adj minden barátnődnek egy táblával a kedvenc csokijából, benne egy meghívóval.

3. Süss ruha alakú sütiket, dekoráld ki őket az esküvő színeiben, és kézbesítsd egy üzenet kíséretében: „Mikor vagy szabad, hogy kiválasszuk a ruhád?”

4. Küldj 1-1 csokrot a lányoknak, a következő üzenettel: „Kezdj pózokat gyakorolni az esküvői képeinkhez!”

5. Hívd el őket egy kiadós, esküvő előtti edzésre, ami után a jutalom egy egyedi feliratú, koszorúslányos top vagy póló legyen.

6. Küldj koszorúslány-túlélőcsomagokat, jegyzetfüzettel, az összes fontos elérhetőséget tartalmazó címjegyzékkel, egy szelet csokival és egy szép csomag zsebkendővel – rakhatsz bele szájfényt, csatokat is, csak légy kreatív!

7. Nézd, hogy változik az elegáns teapartid plafonszaggató bulivá, ahogy a csajok kihörpintik a csészéjüket, és meglátják a „Leszel a koszorúslányom?” feliratot az alján.

8. Még a legszétszórtabb koszorúslányod sem fog megfeledkezni a nagy napról, ha egyegyedi kalendáriumot adsz neki, a közös képetekkel a kiemelt dátum mellett.

9. Tedd a koszorúslányokat a tündérmeséd részévé egy személyre szabható könyvvel,mely a közös történeteiteket meséli el

10. Tarts egy nosztalgikus ottalvós bulit, ahol felemlegetitek az első szerelmeket, és az összes cikis pillanatotokat, majd bontsatok meg valami csajos italt, és nézzetek esküvős filmeket. Ez tökéletes háttérként szolgál majd a nagy kérdés feltevéséhez…

11. …vagy várj reggelig, és kombináld bele a rántottába, müzlibe, szalvétába… Akár betűtésztából is kirakhatod.

12. Ha a lányok igazi film fanatikusok, imádni fognak egy „Koszorúslányok” moziplakátot,az ő fényképükkel a szereplőké helyén.

13. Tudasd velük, hogy olyanok, akár a puzzle-darabkák – nélkülük nem lenne teljes életed legszebb pillanata. Küldj mindenkinek néhány részletet egy kirakósból, melyből a végén összeáll a kérdés, ha kirakják együtt. Repertoáromban megtaláljátok a puzzle vendégkönyveket is.

14. Készíts szuper cuki kártyákat saját kezűleg! Lehet origami vagy kollázs, írhatsz színes tollal, zsírkrétával, de akár hímezhetsz is… A lényeg, hogy minden egyes részletet te csinálj, így lesz igazán különleges a meglepetés!



Leszel a koszorúslányom?
Leszel a koszorúslányom?

Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page