top of page

Ceremóniák

  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • TikTok
  • facebook-square

Megrendeléshez

nyomd meg

ezt a gombot:

  • facebook-square

 majd az ÜZENETKÜLDÉS gombot.

Egy esküvő legfontosabb pillanata, mikor a szertartás alatt a menyasszony és a vőlegény örök hűséget esküszik egymásnak. Hogy ez ne csak egy kimondott „igen” legyen, napjainkban már nálunk is egyre elterjedtebbek az úgynevezett esküvői ceremóniák, melyek a pár egységét hivatottak szimbolizálni. Ezek a kedves kis rituálék még inkább a középpontba helyezik az eskütétel pillanatát, melyet így nemcsak jobban kiélvezhet a pár és a násznép, hanem még a fotókon is remekül mutat majd. Még azok a vendégek is, akik általában unják a hosszú szertartásokat is biztosan lelkesen – és esetleg párás szemmel – fogják figyelemmel kísérni a megható esküvői ceremóniát.

Lakatceremónia fotóhellyel (7x9 cm), nevekkel, dátummal, lakattal és kulccsal.
Más színben is kérhető.
A fotót nektek kell beletenni.

A kis keretet Nektek kell ráragasztani, mert így a fotót sokkal könnyebben bele tudjátok illeszteni.

21x22 cm

9.500 Ft

Kötélceremónia tábla személyre szabva, nevekkel, dátummal, fából

Többféle típusa létezik.

1.Templomi esküvőn: A kötél 3 szálból áll, ami a hármasságot szimbolizálja - Isten, a vőlegény és a menyasszony között lévő szoros kapcsolatot jelképezi.

2, Polgári esküvőn: 2 vagy 1 kötelet használnak. 

Az esküvői szertartáson megkötött kötél "az igaz szerelem kötése" - mely soha nem szakad el, nyomás vagy feszítés alatt pedig még erősebbé válik. A két külön kötél a két ember múltbeli életét jelképezi, az esküvő napjáig. A két kötél összekötése által a két élet eggyé válik, ami a jelent szimbolizálja. A végső kötés pedig a jövőt szimbolizálja, azt, hogy a pár közt lévő szoros szerelemkötés erősen tart, bármi is keresztezze a pár útját.

30x40 cm-es, más szöveggel is kérhetitek!

9.500 Ft

Közös jövőnk titkai ceremónia

Egyedi, szív lakattal záródó fa doboz 6 rekesszel. A szertartás részeként egymásnak írjátok le, hogy hogyan képzelitek el a közös jövőtöket 10 év (amennyit szeretnétek) múlva. Ebben segítségetekre lesznek kis fa táblácskáim, melyeken általatok választott más szövegek is lehetnek. A dobozt a szív alakú kis lakattal zárjátok le.

Tárjátok fel titkaitokat a 10. házassági évfordulótokon.

Vagy használható alternatív vendégkönyvnek is, a vendégek is írhatnak jókívánságokat a pár részére.

Szerepelhet a dobozon más szöveg is és a neveitek is.

Mérete:20x13x8cm, 6 rekeszes

9.500 Ft

bottom of page