top of page

Egy esküvő legfontosabb pillanata, mikor a szertartás alatt a menyasszony és a vőlegény örök hűséget esküszik egymásnak. Hogy ez ne csak egy kimondott „igen” legyen, napjainkban már nálunk is egyre elterjedtebbek az úgynevezett esküvői ceremóniák, melyek a pár egységét hivatottak szimbolizálni. Ezek a kedves kis rituálék még inkább a középpontba helyezik az eskütétel pillanatát, melyet így nemcsak jobban kiélvezhet a pár és a násznép, hanem még a fotókon is remekül mutat majd. Még azok a vendégek is, akik általában unják a hosszú szertartásokat is biztosan lelkesen – és esetleg párás szemmel – fogják figyelemmel kísérni a megható esküvői ceremóniát.

Lakatceremónia fotóhellyel (7x9 cm), nevekkel, dátummal, lakattal és kulccsal.
Más színben is kérhető.
A fotót nektek kell beletenni.

A kis keretet Nektek kell ráragasztani, mert így a fotót sokkal könnyebben bele tudjátok illeszteni.
21x22 cm
11.500 Ft
Plusz lakat: 3.000 Ft


Kötélceremónia tábla I.
 
személyre szabva, nevekkel, dátummal, fából

Többféle mintával.
1.Templomi esküvőn: A kötél 3 szálból áll, ami a hármasságot szimbolizálja - Isten, a vőlegény és a menyasszony között lévő szoros kapcsolatot jelképezi.
2, Polgári esküvőn: 2  kötelet használnak. 
Az esküvői szertartáson megkötött kötél "az igaz szerelem kötése" - mely soha nem szakad el, nyomás vagy feszítés alatt pedig még erősebbé válik. A két külön kötél a két ember múltbeli életét jelképezi, az esküvő napjáig. A két kötél összekötése által a két élet eggyé válik, ami a jelent szimbolizálja. A végső kötés pedig a jövőt szimbolizálja, azt, hogy a pár közt lévő szoros szerelemkötés erősen tart, bármi is keresztezze a pár útját.
30x40 cm-es, más szöveggel is kérhetitek!

10.500 Ft

Kötélceremónia tábla
 II.
 személyre szabva, nevekkel, dátummal, fából
6 mm-es vastag fa alapon kiemelkedő kereszt 3 kötéllel, natúr alapon, barna kereszt
9 féle kötélszín választható: fehér, arany, zöld, rose, piros, 
30x40 cm-es: 11.500 Ft
40x50 cm-es: 13.500 Ft


Kötélceremónia tábla III.
2, Polgári esküvőn: 2 kötelet használnak. Az esküvői szertartáson megkötött kötél "az igaz szerelem kötése" - mely soha nem szakad el, nyomás vagy feszítés alatt pedig még erősebbé válik. A két külön kötél a két ember múltbeli életét jelképezi, az esküvő napjáig. A két kötél összekötése által a két élet eggyé válik, ami a jelent szimbolizálja. A végső kötés pedig a jövőt szimbolizálja, azt, hogy a pár közt lévő szoros szerelemkötés erősen tart, bármi is keresztezze a pár útját.30x40 cm-es, más szöveggel is kérhetitek!
20X30 cm

6.500 Ft

Közös jövőnk titkai ceremónia
Egyedi, szív lakattal záródó fa doboz 6 rekesszel. A szertartás részeként egymásnak írjátok le, hogy hogyan képzelitek el a közös jövőtöket 10 év (amennyit szeretnétek) múlva. Ebben segítségetekre lesznek kis fa táblácskáim, melyeken általatok választott más szövegek is lehetnek. A dobozt a szív alakú kis lakattal zárjátok le.
Tárjátok fel titkaitokat a 10. házassági évfordulótokon.
Vagy használható alternatív vendégkönyvnek is, a vendégek is írhatnak jókívánságokat a pár részére.
Szerepelhet a dobozon más szöveg is és a neveitek is.
Mérete:20x13x8cm, 6 rekeszes
10.500 Ft

Öröknaptár ceremónia
Mi az az öröknaptár ceremónia?
A kimondott igenek időpontjában közösen beállítjátok az esküvőtök napját – ezzel jelképezve közös életetek kezdetét. 
Amikor rápillantotok, örökké emlékezni fogtok a fogadalmatokra és életetek egyik legfontosabb napjára.
Kérhettek rá egyedi szöveget is, és más mintát is.
Mérete: 25x25 cm
11.500 Ft


Óraceremónia

 

Mi az az óraceremónia?

A szertartás során, a kimondott igenek időpontjában közösen indítjátok el az órát – melybe a vőlegény az elemet teszi, a menyasszonny a pontos időt állítja be – ezzel jelképezve közös életetek kezdetét. Ahogy a kismutató nem működhet a nagymutató nélkül, úgy fonódik össze a Ti életetek is ezután a házasság szövetségében.
Amikor rápillantotok, örökké emlékezni fogtok a fogadalmatokra és életetek egyik legfontosabb napjára.Kérhettek rá egyedi szöveget is, és más mintát is.
Mérete: 30x30cm
11.500 Ft

bottom of page