top of page
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • TikTok
  • facebook-square

KAPCSOLAT

Csombók Melinda


retrolett@t-online.hu

Tel: +36 70 550 7230


 

IMG_4927.jpg

Success! Message received.

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Gyerekkorom óta szeretem a kreatív alkotó tevékenységet. A gimnáziumi éveim alatt sokat segítettem be a szomszédunkban élő iparművész Gizi néninek, aki liba és strucctojásokat gravírozott, festett, valamint üveggömböket festett, sokat tanulhattam tőle.. Azóta is mindig találtam magamnak valami ezekhez fogható hobbit.

A pénzügyi diploma megszerzése után teljesen más területen próbáltam ki magamat. Miután megszülettek lányaim, a családot választottam, és otthon maradtam, így folytathattam a kreatív alkotást. Most, hogy már nagyok lettek, teljes mértékben kiélhetem kreativitásomat, és hobbimnak élhetek. Először saját fényképes faképeket készítettem a családomról, gyerekekről, kutyákról, esküvőkről, majd az esküvői képek adták az ötletet, hogy elinduljak az esküvői vonalon.

Egyéni kérések alapján –tehát a menyasszonyok elképzelései, kívánságai szerint- alakítottam, és alakítom ma is a kínálatomat. Ujjlenyomatképeket festek feszített vászonra, hagyományos és alternatív vendégkönyveket tervezek és készítek. Több stílusban készítem gyűrűtartóimat, pénzgyűjtő ládikáimat, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Akik elégedettek a termékeimmel, visszatérhetnek az esküvő után hozzám, és a nagy napon készült kedvenc fotóikból elkészítem számukra romantikus stílusú fa retroképeiket.

Ezek után még mindig várom a párokat, a babaváró bulira, és gyerek szülinapokra szánt maradandó ötleteimmel, melyek pompás díszei lesznek a gyerekszobának.

Linda

bottom of page