top of page

Kapcsolat

  • TikTok
  • facebook-square
  • Pinterest Social Icon
  • Youtube
  • Instagram Social Icon

Csombók Melinda

retrolett@t-online.hu
Tel: +36 70 550 7230

UniCredit Bank
10918001-00000023-66630004

IBAN:HU19 1091 8001 0000 0023 6663 0004

SWIFT: BACXHUHB

Csombók Melinda , Retrolett Képműhely alapítójaLinda vagyok, a Retrolett Képműhelyből.

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Gyerekkorom óta szeretem a kreatív alkotó tevékenységet. A gimnáziumi éveim alatt sokat segítettem be a szomszédunkban élő iparművész Gizi néninek, aki liba és strucctojásokat gravírozott, festett, valamint üveggömböket festett, sokat tanulhattam tőle.. Azóta is mindig találtam magamnak valami ezekhez fogható hobbit.

A pénzügyi diploma megszerzése után teljesen más területen próbáltam ki magamat. Miután megszülettek lányaim, a családot választottam, és otthon maradtam, így folytathattam a kreatív alkotást. Most, hogy már nagyok lettek, teljes mértékben kiélhetem kreativitásomat, és hobbimnak élhetek. Először saját fényképes faképeket készítettem a családomról, gyerekekről, kutyákról, esküvőkről, majd az esküvői képek adták az ötletet, hogy elinduljak az esküvői vonalon.

Egyéni kérések alapján –tehát a menyasszonyok elképzelései, kívánságai szerint- alakítottam, és alakítom ma is a kínálatomat. Ujjlenyomatképeket festek feszített vászonra, hagyományos és alternatív vendégkönyveket tervezek és készítek. Több stílusban készítem gyűrűtartóimat, pénzgyűjtő ládikáimat, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Akik elégedettek a termékeimmel, visszatérhetnek az esküvő után hozzám, és a nagy napon készült kedvenc fotóikból elkészítem számukra romantikus stílusú fa retroképeiket.

Ezek után még mindig várom a párokat, a babaváró bulira, és gyerek szülinapokra szánt maradandó ötleteimmel, melyek pompás díszei lesznek a gyerekszobának.

Linda

Alternatív vendégkönyv esküvőre. A vendégek kis üzeneteket hagynak az ifjú párnak a szíveken
Alternatív vendégkönyv esküvőre. A vendégek kis üzeneteket hagynak az ifjú párnak a szíveken
bottom of page