top of page

KAPCSOLAT

  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • TikTok
  • facebook-square

Csombók Melinda


retrolett@t-online.hu

Tel: +36 70 550 7230

UniCredit Bank

10918001-00000023-66630004

IBAN:HU19 1091 8001 0000 0023 6663 0004

SWIFT: BACXHUHB

Csombók Melinda, Linda , Retrolett Képműhely alapító

Success! Message received.

Csombók Melinda, Linda , Retrolett Képműhely alapító
Csombók Melinda, Linda , Retrolett Képműhely alapító
Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Gyerekkorom óta szeretem a kreatív alkotó tevékenységet. A gimnáziumi éveim alatt sokat segítettem be a szomszédunkban élő iparművész Gizi néninek, aki liba és strucctojásokat gravírozott, festett, valamint üveggömböket festett, sokat tanulhattam tőle.. Azóta is mindig találtam magamnak valami ezekhez fogható hobbit.

A pénzügyi diploma megszerzése után teljesen más területen próbáltam ki magamat. Miután megszülettek lányaim, a családot választottam, és otthon maradtam, így folytathattam a kreatív alkotást. Most, hogy már nagyok lettek, teljes mértékben kiélhetem kreativitásomat, és hobbimnak élhetek. Először saját fényképes faképeket készítettem a családomról, gyerekekről, kutyákról, esküvőkről, majd az esküvői képek adták az ötletet, hogy elinduljak az esküvői vonalon.

Egyéni kérések alapján –tehát a menyasszonyok, vőlegények elképzelései, kívánságai szerint- alakítottam, és alakítom ma is a kínálatomat. Magyarországon elsőként kezdtem el tervezni és készíteni hagyományos és alternatív vendégkönyveket. Ujjlenyomatképeket festek feszített vászonra és rönkfára.Több stílusban készítem gyűrűtartóimat, pénzgyűjtő ládikáimat, tortadíszeimet, szülőköszöntő ajándékaimat és köszönetajándékaimat hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Megtaláljátok kínálatomban a babás termékeket is, névtáblákat és tortadíszeket.

Karácsonyra, szülinapokra, ballagásra is készítek egyedi ajándékokat.

Nézzetek szét oldalamon!

Linda

bottom of page