top of page

A legmeghatóbb esküvői gratuláció – Idézetek és ötletek, hogy gyerekjáték legyen az ajándékozás

Hosszas mérlegelés után a nászajándék kiléte már bizonyossá vált, de még mindig hiányzik hozzá néhány kedves, figyelmes sor, ami személyesebbé teszi az esküvői gratulációt? Olyan idézeteket és ötleteket gyűjtöttünk egy csokorba, melyek szívhez szólóak, érzelmesek, de közel sem giccsesek…

Személyes történet

Egy közösen megélt emlék felidézése mindig jó ötlet, ha gratulációról van szó. Elevenítsd fel a kislányról/kisfiúról benned élő képet és öntsd szavakba az érzéseid. Az sem baj, ha kicsit érzékenyebbre sikerül a szöveg, a fő, hogy a ti történeteket adja vissza. Szólhat ez a megismerkedésetekről, az együtt átélt (mindkettőtök számára jelentős) élményekről, fontos életeseményekről, gyerekkori csínytevésekről, a nehéz időszakról, amiben bajtársként álltatok egymás mellett, vagy a vicces sztorijaitokról.

Mivel mindenki szeret magáról olvasni (pláne szépeket), ez biztosan olyan esküvői gratuláció lesz, amit a címzett még sokáig őrizgetni fog.

Jókívánság, ígéret

Nincs különösebben közös történeted az ünnepeltekkel vagy egyszerűen csak egyetlen sem jut eszedbe? Akkor sincs minden veszve! A jól bevált idézetektől egy fokkal még mindig személyesebb, ha jókívánságokkal vagy jövőbeni ígéretekkel látod el a nászajándékot. Ilyen például, ha felajánlást teszel arra, hogy ha megérkezik az első közös csemete, szívesen vigyázol rá vagy osztozol majd velük a házasélet örömeiben és bánataiban.

Jókívánság gyanánt felírhatod a köszönőlapra, hogy: “Sok örömet, boldogságot, esztendőre apróságot, és hogy teljes legyen a siker, kívánom, hogy legyen iker!” /klasszikus vőfélyvers/

Az örök befutó: idézet

Ha végképp minden kötél szakad, s nem sikerül saját kútfőből kitalálnod a kis szöveget, még mindig nyúlhatsz egy frappáns idézethez, ami mint sokszor, most is kihúz majd a csávából!

A tökéletes idézet kiválasztásánál törekedj arra, hogy tartalma az alkalomhoz illő legyen, rövid, tömör megfogalmazásban, a pár személyiségéhez és stílusához mérten!

IDÉZETEK

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page