top of page

Benne voltam a tévében az esküvői vendégkönyveimmel a házasság hete alkalmából.

Felkerestek az M1-től, hogy lenne-e kedvem bemenni a házasság hete alkalmából a Család-barát élő adásába a Duna TV-be. hogy bemutassam esküvői dekor termékeimet.


Kettős érzés kerített hatalmába a hír hallatán: egyrészt nagyon örültem neki, hogy bemutathatom szenvedélyemet, még több emberhez eljuthatok, másrészt féltem a szerepléstől...

Nagyon örültem, hiszen ez óriási megtiszteltetés és egyben egy fantasztikus lehetőség, hogy több emberhez eljuthassak a termékeimmel. Ugyanakkor kicsit aggódtam, hiszen ez mégiscsak egy élőadás.


2024. február 13-án kerestek meg ezzel a lehetőséggel, és én már 15-én az M1 székházában találtam magam. Hihetetlen kedves, segítőkész és barátságos volt mindenki velem.


Esküvői vendégkönyveim, szülőköszöntő ajándékaim, köszönetajándékaim, tortadíszeim, gyűrűtartóim, és még sorolhatnám, hogy mi minden, a stáb segítségével egy pillanat alatt beterítették az egész stúdiót.


Esküvői alternatív vendégkönyveimmel a tévében, az esküvői dekorációkról, vendégkönyvek szerepéről, szülőköszöntő ajándékokról beszélgettünk élőadásban a házasság hete alkalmából, hiszen ez is a házasságkötés egy kis része
Esküvői alternatív vendégkönyveimmel a tévében

Rátonyi Krisztina beszélgetett velem, elmeséltem Neki, hogy szeretem a munkámat, hiszen minden nap boldog emberekkel kommuunikálok, mivel egy esküvő szervezése örömteli dolog.Érdekelte, hogy mik a legnagyobb kihívások, feladatok?

Elmondtam, hogy nagyon szeretik a párok a kedvenc hobbijukat, a foglalkozásukat,

vagy akár a lánykérés pillanatát megörökíteni az egyedi esküvői vendégkönyvükön, amit én nagy örömmel veszek, szeretem az ilyen jellegű felkéréseket.

Az általam használt színekről is érdeklődött, meg is kapta a színpalettámat, amin kicsit meglepődött, milyen rengeteg a választék, hiszen 85 színem van jelenleg.


Esküvői alternatív vendégkönyveimmel a tévében, az esküvői dekorációkról, vendégkönyvek szerepéről, szülőköszöntő ajándékokról beszélgettünk élőadásban a házasság hete alkalmából, hiszen ez is a házasságkötés egy kis része
Esküvői vendégkönyv színei

Az élőadás alatt Kitti és Kristóf halacskás vendégkönyvét is sikerült befejeznem

Nagyon tetszett a műsorvezetőnek, ő is szerette volna kipróbálni, hogy hogy is működik egy ilyen szívbedobós (ez esetben halacskabedobós) vendégkönyv, így Ő dobta bele az utolsó halakat a vendégkönyvbe.

Egy esüvői alternatív vendégkönyv szerepét is feltártam Neki, hiszen ez sokak számára nem egyértelmű, hogy ezek a képek egyedi vendégönyvként funkcionálnak (nem csak sima képként), vagyis a figurákra a vendégek írnak az ifjú párnak esküvői jókívánságokat, vagy csak a neveiket, így örökké emlékezetessé teszik ők is ezzel a nagy napjukat.Annyira gyorsan elrepült az az egy óra, amíg a stúdióban ültem, hogy nem is volt idő beszélgetni minden termékemről, például a szülőköszöntő ajándékokról, köszönetajándékokról, ceremóniákról és egyéb termékeimről.

Összesen kb 10 percet beszélgettünk, 7 percet az adás elején és 3 percet az adás végén.

Fantasztikus élmény volt, még egyszer köszönet az egész stábnak!


Itt tudjátok megnézni a teljes adást:

Comentários


Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page