top of page

Hogyan tudsz megnyugtatni egy ideges menyasszonyt?

Ahogy közeleg a nagy nap, mindenki egyre idegesebb. A szervezők, az örömszülők és az ifjú pár is. Ilyenkor még azok a higgadt menyasszonyok is a plafonon táncolnak, akik egyébként sosem aggodalmaskodnak semmin. Mit mondhatunk ilyenkor egy halálosan ideges arának, aki élete legfontosabb napja előtt áll? 5 pontban összeszedtük!
Hogyan nyugtass meg egy esküvő miatt idegeskedő menyasszonyt?
Hogyan nyugtass meg egy esküvő miatt idegeskedő menyasszonyt?

Örömanyáknak, barátnőknek, koszorúslányoknak, és legfőképp ideges menyasszonyoknak, a most következő írásunk kötelező olvasmány.

  1. LÉGY JELEN ÉS NE ÉRDEKELJEN SEMMI CSAK A PÁROD! Bármi is történjen, ez életed legszebb napja, hozzámész ahhoz a férfihoz, akit legjobban szeretsz, akire egész életedben vártál. Minden pillanat, amit ma átélsz csak egyszer történik meg az életben. Éppen ezért koncentrálj arra, hogy a lehető legjobban jelen legyél a saját pillanataidban. Éld meg teljes egészében a szertartást, koncentrálj a férjed arcára mosolyára, szavaira, mert ezek a pillanatok soha többé nem jönnek vissza. Legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy mindenre és mindenkire figyelnek az esküvő, lagzi során, csak épp a legfontosabbra nem: a saját házasságkötésükre! Mentsd el magadnak a legszebb emlékeket erről a napról, hisz éppen ezért csináljátok most ezt az egészet! Abban a pillanatban, hogy csak magatokra figyelsz, csoda történik: Nem fogsz izgulni, végtelenül nagy boldogság önti el a lelked, eggyé válsz a pillanattal.

  2. Semmi olyan nem történhet ma, ami tönkre teheti életed legszebb napját! – Legyen ez a mantrád!!! Leszakad az uszály, elromlik a mikrofon, megbotlasz, leöntöd a ruhád.. ezek most borzasztóan hangzanak, de ha belegondolsz, egy házastársi élet kezdetéhez, életed legteljesebb szerelmi kapcsolatának tényéhez képest ezen dolgok jelentősége nevetséges. Persze mindannyian azt akarjuk, hogy semmilyen baki ne legyen a nagy napon, de ha mégis becsúszik, azonnal engedd el és gondolj arra, hogy a házasság sem tökéletes, az esküvő miért legyen az!? A vendégek a ti közös örömötök miatt vannak itt és nem azért, hogy azon kárörvendjenek még évek múlva is hogy ú, de szörnyű volt amikor megbotlott az ara.. ugyan már! 🙂 Egyszerűen ne engedd, hogy az apró hibák, amik végső soron nem is végzetesek, elrontsák azt az egyetlen napot, amit kislány korod óta vársz. Gondolj csak Charlotte és Harry esküvőjére a Szex és New York című sorozatból, minden szörnyűség megtörtént vele a nagy napon, mégis a legmesésebb házasság lett az övék! Szóval tessék elengedni minden gondot, hibát ma és csak a szerelemre koncentrálni!

  3. IGEN, biztos, hogy jó döntést hoztál! Az ember hajlamos berezelni az igen előtt, még akkor is ha tényleg erre a pillanatra vár már évek óta. Az elköteleződés hivatalos formája – a házasság – akkor is nagy pszichés és emberi nyomás mindkét félnek, ha azt egyébként jól meggondoltuk. Jöjjön egy kis fordított pszichológia: Gondolj arra, milyen pokoli lenne, ha most fognád magad és lelépnél. Hoppon maradt vőlegény, hoppon maradt násznép, tengernyi kérdés, fájdalom és problémazuhatag. Ezt te sem gondolod komolyan! Na gyerünk, kérdezd meg magadtól hangosan: Teljes szívből szeretem azt a férfit akihez ma hozzá készülök menni feleségül? Ha a válasz igen, akkor nyomás a vőlegényhez! Öleld át és mondd el neki négyszemközt még a szertartás előtt, hogy mennyire szereted őt! Most kezdődik életed legszebb napja és életed legizgalmasabb utazása!

  4. Nem, tényleg semmi baj sem fog történni! TÉNYLEG SEMMI! És ha igen, mi lesz? Beleroppan a szerelmetek? Netán örök bélyeg lesz ráégetve a homlokodra a násznép szemében? Hazaballag a férj jelölt és azt mondja hát így hogy elkésett a pap már nem is akarlak feleségül venni! Na látod! Ugye mekkora marhaság ez? Csak mosolyogj és mosolyogj, mert az ha akarod ha nem, széppé tesz és örömet gyújt benned, valamit elhessegeti a félelmeidet!

  5. Jól fogják magukat érezni a vendégek! Ha meg nem, az nem a ti bajotok! Ez a nap rólad és a párodról szól, nem a mucsajröcsögei nagynéniről, meg anyád pletykás barátnőjéről. Nem kell dédelgetni minden vendéget. Ezen a rendezvényen ti vagytok a sztárvendégek, dédelgessen benneteket, aki akar, de ne te vagy a férjed. Persze nem arról van szó, hogy semmibe kell venni az ünneplő tömeget, de annak sincs értelme ha az egész esküvőtök arról szól, hogy ti vagytok ketten a hangulatfelelősök. Engedd ezt el, ezért van a vőfély meg a ceremóniamester, a nagy dumás unokatesó stb. “Csak te meg Ő, csak Ti ketten!”

Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page