top of page

Hogyan vond be a vendégeket a buliba

A nagy nap előtt

A meghívók kiküldése az első alkalom, amikor kapcsolatba lépsz a vendégekkel. Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy megtudd, mennyire lesz mókás és együttműködő a társaság.

Kérd meg őket, hogy a visszajelzés mellé csatoljanak egy listát kedvenc dalaikról, amiket szívesen hallanának a lakziban. Ezzel a saját dolgod is megkönnyíted és az is kiderül, kik azok, akik a segítségedre lesznek.

Tematikus esküvőd lesz?

Szabj meg egy témát és hozzá a dresszkódot. Ha pl Gatsby stílusban szeretnéd a nagy napot, legyen a 20'-as évek divatja a dresszkód, és a lakziban hirdesd ki a legjobban öltözött női és férfi vendéget.

Az esküvő előtti napon szervezz egy kötetlen, informális elővacsorát, ahol a vendégek megismerhetik egymást, és egy kicsit oldódhat a hangulat. Finom falatkák, egy kis pezsgő, csak lazán, túlzások nélkül.

Elsőre talán furcsán hangozhat, de korábban hagyomány volt, hogy a meghívottak hozzanak valamilyen süteményt magukkal, így közösen egy csodás desszertpultot alkothattok.

A Nagy napon

Alkoss egy kreatív esküvői hashtaget, majd kérd meg a vendégeket, hogy minden általuk posztolt Instagram fotóhoz írják ezt oda. Így a nap végére egy izgalmas, közös virtuális fotóalbumot hozhattok létre.

Vonj be néhány embert titkon a ceremóniába azzal, hogy megkéred őket, olvassanak fel egy, vagy két sort egy általatok kedvelt versből, vagy dalból. Vicces, de ugyanakkor szívet melengető lesz látni, ahogy a többi vendég értetlenkedik.

Iktass be néhány "nagy nap kihívást", amin a vendégek összemérhetik tudásukat. Legyen egy táncpárbaj, karaoke, vagy bármi, amin remekül szórakozhattok.

Manapság egyre kedveltebb és elterjedtebb az alternatív vendégkönyv, vagy ujjlenyomatkép, amiből a vendégek közreműködésével egy örök emlék készül számotokra. Nézzétek meg a Retrolett Képműhely kínálatát

A hagyományos "Te beszélsz, mi hallgatunk" beszédek helyett tartsatok egy "pub kvíz" stílusú beszédet, ezzel is növelve a jó hangulatot. A beszédet alkotó kérdésekre legtöbb helyes választ adó asztalt jutalmazzátok valamivel, pl. egy üveg pezsgővel.Hogyan vond be a vendégeket az esküvői buliba?
Hogyan vond be a vendégeket az esküvői buliba?

A nagy nap után

A nagy napon kérd meg a vendégeket, hogy jelöljenek ki egy jövőbeli időpontot, amikor újból összejöttök egy hatalmas bulizásra. Erről készüljön majd fénykép.

Tartsatok egy vetítést az esküvőn készült képekből, ahova elhívtok mindenkit, aki részt vett az esküvőtökön. Utána pedig készítsetek együtt esküvői fotóalbumot.

Ehez használhatjátok az egyedi tervezésű fotókönyveimet is. https://www.retrolett.hu/hagyomanyosvendegkonyv

Commenti


Jelenlegi poszt

További tartalom

Keresőcímkék

Kövesd be oldalaimat

bottom of page